Adam zweeg op het moment dat Eva de appel nam. Vandaag de dag zwijgen veel mannen nog steeds op cruciale momenten.

Jona liep weg toen God iets van hem vroeg. Vandaag de dag lopen veel mannen weg van hun verantwoordelijkheden en kiezen voor de makkelijke weg.

David liet zich verleiden op het moment dat zijn beste vriend, zijn vertrouweling, zijn broeder, er niet meer was. Vandaag de dag missen veel mannen broeders om hen scherp te houden. 

Drie mannen uit de bijbel die in feite net zo handelden als veel mannen dat vandaag de dag nog steeds doen. 

Vanuit een persoonlijke zoektocht naar verantwoordelijkheid, broederschap en mannelijkheid hebben wij samen met o.a. Herman Wegter, Edward de Kam, James Kennedy, Niels de Jong, Ruben Altena, Michiel van Heusden en Laurence Koo het boek ‘MAN’ geschreven.

In het boek komen 52 thema’s aan de orde die voor de meeste mannen herkenbaar zijn. Ook de lastige en mooie thema’s, over de relatie met je vader, porno, seks, werk, verleiding, leiderschap, de kerk, verantwoordelijk nemen, vrouwen, passie, geestelijke strijd, vriendschap. Het boek daagt de lezer uit, aan de hand van prikkelende en persoonlijke teksten, Bijbelse vergelijkingen, onderzoeksresultaten, film- en muziektips, quotes en vragen. Dit boek is dan ook niet bedoeld om rustig door te lezen.

Het is een uitnodiging tot een gesprek, een avontuur. Ons gebed is dat mannen door dit boek met God en elkaar in gesprek komen over wie ze zijn, waar ze mee worstelen, wat hun verlangen en passie is.  Zodat we samen op gaan staan tegen onrecht, onze verantwoordelijk nemen en verandering maken in de wereld. En, in de woorden van Bono, ‘that is not a burden. That is an adventure!

De prachtige vormgeving maakt dit boek tot een bijzonder geschenk.

224 pagina’s | Gebonden |  ISBN: 9789023928065

Inkijk exemplaar MAN

Hieronder een preview van de eerste 15 pagina’s van MAN. Enthousiast geworden? Bestel het boek inclusief de andere 209 pagina’s.

Bestel

Wil je 10 exemplaren of meer? Neem dan contact met ons op voor korting: kris@man-hetboek.nl of jaapjan@man-hetboek.nl.

[gview file=”http://www.man-hetboek.nl/wp-content/uploads/2014/08/9789023928065.pdf”]
[recent_products per_page="12" orderby="menu_order" columns="1"]